Multiplayer VR sex game : Red Light Center

Red Light Center is een MMO seksspel die al in mei 2006 werd gelanceerd door Utherverse Inc. Men nam de Wallen van Amsterdam als voorbeeld en dat is gelukkig ook terug te zien. Het spel werd zelfs zo gewaardeerd dat ze in 2015 winnaar waren van de Best Multiplayer Sex Game.

Gratis toegang

De toegang tot bepaalde gebieden in deze virtuele sekswereld is helemaal gratis. U hoeft Red Light Center 3D alleen maar te downloaden, uw e-mailadres in te voeren en u krijgt vrije toegang tot een unieke virtuele wereld. Dan krijgt u een introductievideo te zien waar uitgebreid en duidelijk de eerste stappen worden uitgelegd. Daarna kunt u uw eigen avatar creƫren. Daarbij heeft u onder andere keuze uit de huidskleur, type kapsel, kleur ogen en soort outfit.

Bepaalde daarvoor ingestelde werelden om deze adult game uit te proberen zijn gratis, maar seks in de game kost wel virtueel geld. De virtuele dames die werken kosten 1 ray en dat is ongeveer 10 cent. Ook kunt u een eigen winkel beginnen in Red Light Center en zo uw eigen virtuele geld verdienen. Het is zelfs mogelijk om virtueel geld om te zetten in echt geld, waardoor er ook al vele gebruikers een eigen zaakje binnen het spel hebben opgezet.

Net zoals op de Wallen in Amsterdam kan ook hier iedereen aan zijn trekken komen. Men kan hier terecht voor lesbische seks, homoseksuele seks of misschien liever wat BDSM in een daarvoor compleet ingerichte kamer. Ook VOIP wordt ondersteund. Hierdoor kunt u elkaar rechtstreeks horen, wat zal zorgen voor extra opwinding. Ook zonder VOIP kunt u natuurlijk het spel spelen.

Binnen het spel zijn er vele plekken waar u bij elkaar kunt komen. Uiteraard hebben veel plekken te maken met seks, toch zijn er ook plekken waar u gewoon met elkaar een praatje kunt maken. Enkele voorbeelden zijn vergaderzalen, live muziek en dans en kunstgalerijen. De meest populaire trekpleisters zijn toch de nachtclubs, bars, seksbioscopen en sekswinkels.

Elke keer wanneer u weer inlogt bij Red Light Center krijgt u informatie over aankomende evenementen binnen het spel. Dan krijgt u bijvoorbeeld te horen waar het is, hoeveel mensen er komen en wat het onderwerp zal zijn. Utherverse Inc. is constant bezig om het spel te verbeteren, waardoor het niet snel gaat vervelen. Ze komen vaak met nieuwe dingen en ze willen de gebruikers blijven verrassen.

Parties meemaken in virtual reality


RLC Virtual Adult World

Leave a Comment