XStoryplayer

XStoryPlayer is een online spel waarin u in verschillende erotische verhalen terecht komt. In een zeer gedetailleerde en meeslepende 3D omgeving ontmoet u vrouwen via een datingsite. U spreekt met ze af op openbare plaatsen om een relatie te beginnen en te kijken tot hoever jullie met zijn tweeën kunnen gaan.

Het zijn geen echte gebruikers waar u me afspreekt, maar het zijn computermodellen. Om een relatie met een vrouw te krijgen voert u interactieve dialogen via een chat. De vrouwen reageren met veel verschillende reacties en het is niet vanzelfsprekend dat ze met u meegaan. Mocht het u wel lukken, dan zullen de modellen naar u luisteren met behulp van commando’s. Hiermee kunt u ze verschillende poses aan laten nemen of haar mond bijvoorbeeld te laten openen en sluiten.

Xstoryplayer

De vrouwen zien er erg realistisch uit en ze bewegen ook erg natuurlijk. Alle lichaamsdelen bewegen erg echt en de graphics zijn verder van hoge kwaliteit. Zo zien de vloeistoffen in het spel er echt uit. Al deze aspecten zorgen er voor dat u het spel voor langere tijd kunt spelen. Het zal niet snel saai worden, mede doordat ze gekozen hebben voor verschillende verhaallijnen die beschikbaar zijn.

X Moon Productions heeft tot zover twee verschillende verhalen in het spel verwerkt. Het eerste verhaal heet “Dark Dreams” en dan werkt u in een sportschool. Uiteraard komen daar vele mooie vrouwen, waar u dan mee in contact komt. Dan kunt u met de vrouwen proberen een relatie op te bouwen en kijken hoever ze willen gaan. Het zal lastiger zijn dan u in eerste instantie denkt. Hierdoor blijft het een uitdaging en zult u het snel vaker gaan spelen.

Wanneer u het eerste verhaal genoeg gespeeld heeft, kunt u beginnen aan het tweede verhaal “Wet Dreams”. Hier speelt u een fotograaf waar vaak prachtige modellen over de vloer komen. Ook hier is het weer aan u om te kijken tot hoever u een relatie met de modellen kan opbouwen. X Moon Productions is momenteel bezig met nog een verhaal wat “Tentacle Dreams” heet. Ze blijven deze adult game doorontwikkelen, waardoor het voor de gebruikers interessant blijft.

Zo zijn ze niet alleen bezig met meerdere verhalen, maar zijn ze bezig met nog meer meisjes te creëren. Ze willen nu ook mannenlichamen, betere emoties en verbeterde geluiden creëren. Het is de bedoeling dat de seks nog realistischer wordt en dat er nog meer verschillende posities bijkomen. Hiermee willen ze de gebruikers blijven behouden en snel meerdere gebruikers aantrekken.

De prijs is ook erg aantrekkelijk. Voor slecht € 8,- kunt u XStoryPlayer al aanschaffen en dat is in vergelijking tot andere virtuele seksspellen erg aan de goedkope kant. Het spel zal u niet snel vervelen door de meerdere verhaallijnen die beschikbaar zijn. Soms is het irritant dat de vrouwen niet altijd meteen doen wat u wilt, maar daardoor blijft het wel een uitdaging.